Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon
Hakuaika päättyy:
31.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Oletko motivoitunut ja oma-aloitteinen sähköalan ammattilainen? Haemme nyt kahta ammattitaitoista kiinteistöhuollon sähköasentajaa Tampereelle. Asentajan vastuulla ovat sähköasennustyöt huoltokohteissa, sekä kiinteistöjen saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävien suorittamista sekä erilaisia sähköasennuksia asiakaskohteissamme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja liikkuvan työnkuvan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin. Meillä saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut sekä suuren talon henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja laajan työterveyshuollon. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työkavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Hyvä asenteen lisäksi tarvitset tehtävässä menestymiseen sähköasentajan koulutuksen sekä aiempaa työkokemusta alalta. Kokemus kiinteistöjen sähköasennuksista katsotaan eduksi ja tarvittaessa olet valmis tekemään myös muita tekniikan asennuksia. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta voimalaiteasennuksista. Tehtävässä tarvitset ajokorttia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt tai viimeistään 31.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Markus Hartomo, p. 050 303 2706 tai sähköpostitse markus.hartomo@caverion.com