Työnjohtaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnjohtaja
Hakuaika päättyy:
13.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Äänekoski, Suomi

Haemme mekaanisen puolen työnjohtajaa Äänekoskelle vakituiseen työsuhteeseen. Oletko siis pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja organisointitaitoinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Mikäli vastasit kyllä - hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä; töiden käytännön toteutuksen ohjaamisesta ja valvonnasta, turvallisuuden valvonnasta sekä resurssien ohjaamisesta työsuunnitelman mukaisesti. 

Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien tehtävien parissa, osana vahvaa ja omalla alallaan johtavaa yritystä. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme ammattitaitoisen organisaation tuen ja erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, kattavan koulutustarjonnan sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Sinulta toivomme teknisen alan koulutusta, sekä kokemusta teollisuusputkistoista, hitsauksen laadunhallinnasta tai painelaitedirektiivistä. Omaat hyvät esimies- ja IT-taidot, sekä toimit luontevasti niin kentällä kuin tietokoneen ääressä ja teet mielelläsi yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme myös paikallisuutta sekä joustavaa ja sitoutunutta asennetta työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jukka Alho p. 040 726 5133. #LI-TN1

Hae tehtävää 13.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.