Paloilmoitinasentaja/järjestelmäasiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Paloilmoitinasentaja/järjestelmäasiantuntija
Hakuaika päättyy:
21.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hyvinkää, Suomi, Hämeenlinna, Suomi

Haemme nyt paloilmoitinasentajaa/järjestelmäasiantuntijaa caveritiimimme vahvistukseksi Hämeenlinnaan tai Hyvinkäälle. Tässä tehtävässä toimit moninaisissa asiakaskohteissamme paloimoitinjärjestelmien huolto- ja kunnossapitotöissä, sekä uusis- ja saneerauskohteiden käyttöönotoissa. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa, yhdessä innovatiivisen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, kattavan koulutustarjonnan sekä oman työterveyspalvelun. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto taskustasi sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta paloilmoittimista sekä savunpoisto- ja turvavalaistusjärjestelmien hallinnasta. Katsomme eduksi myös tietämyksen tietoliikenneverkoista ja IP-teknologian hyödyntämisestä. 

Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä sekä halua sitoutua työhön. Olet valmis kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Niko Syrjälä, p. 050 327 4154 tai sähköpostitse niko.syrjala@caverion.com

Kiinnostuitko? Toimi pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae nyt tai viimeistää 21.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.