Laitossuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Laitossuunnittelija
Hakuaika päättyy:
09.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kokkola, Suomi

Oletko määrätietoinen ja asiakaslähtöinen mekaanisen suunnittelun ammattilainen? Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä, haemme Caverionin Kokkolan suurteollisuusalueella sijaitsevaan suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut yksikköömme laitossuunnittelijaa vahvistamaan mekaanisen suunnittelun osaamista.

Tehtävässä tulet työskentelemään osana Caverionin verkottunutta projektiorganisaatiota tuottaen asiakkaillemme teollisuuden kunnossapitoon ja -projekteihin liittyviä monipuolisia toimeksiantoja. Suunnittelijana vastaat asiakkaidemme investointiprojektien ja kunnossapitohankkeiden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten projektien parissa, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, lounas- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa uusiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn asiakasrajapinnassa huomioiden työturvallisuus osana suunnittelua. Omaat jo suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävistä, sekä tehtävään soveltuvan insinööri koulutuksen (esim. kone- tai prosessitekniikka). Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Eduksi katsomme kemikaali- ja painelaitesäädösten ja standardien tuntemuksen sekä 3D-suunnittelu osaamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta suunnittelupäällikkö Sami Hiltunen, p. 050 475 6194.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 9.5.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. #LI-TN1