Sähkö- ja automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
12.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Pietarsaari, Suomi

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi sähkö- ja automaatioasentajaa huoltoliiketoimintaan Pietarsaareen. Tulevana asentajanamme työtehtäväsi koostuvat sähkö- ja kiinteistöautomaatioasennuksista sekä ilmastointikoneiden huolloista teollisuuden asiakaskohteissamme. Kohteemme sijaitsevat pääasiassa Alholman teollisuusalueella. Rento ja avoin tiimimme odottaa sinua jo, hae heti mukaan!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan tehtävän, jossa yksikään päivä ole samanlainen. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinulle hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, hyvät työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan koulutus sekä kokemusta sähköasennuksista tai kunnossapidon tehtävistä. Hoidat tehtäväsi aina työturvallisuus edellä ja olet valmis antamaan täyden työpanoksesi jokapäiväisissä ratkaisuissa. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja käytät erilaisia mobiiliohjelmistoja luontevasti.      

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Lars Nyholm, p. 040 869 0905. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään viimeistään 12.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.