Työnjohtaja, mekaaninen asennus ja -huolto

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnjohtaja, mekaaninen asennus ja -huolto
Hakuaika päättyy:
06.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi

Haemme Ouluun työnjohtajaa teollisuuden mekaanisen asennus ja -huollon tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään laajasti suomalaista teollisuutta ja olemaan mukana kehityksessä? Lue lisää!

Työnjohtajana vastaat teollisuuden mekaanisten laitteiden ja koneiden asennus- sekä huollon työnjohtotehtävistä Pohjois-Suomen alueella. Suunnittelet ja johdat asentajien työtä, vastaat työturvallisuudesta sekä osallistut myös käyttöönottotyöhön. 

Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien tehtävien parissa, osana vahvaa ja omalla alallaan johtavaa yritystä. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme ammattitaitoisen organisaation tuen ja erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, kattavan koulutustarjonnan sekä oman työterveyspalvelun. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Vastuuntuntoisena ja palveluhenkisenä menestyt erinomaisesti tehtävässäsi. Sitoudut tavoitteisiin (turvallisuus, laatu, taloudellisuus) ja omaat järjestelmällisen sekä tehokkaan työotteen. Omaatkin jo kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta sekä tehtävää tukevan (mekaanisen alan AMK) tutkinnon. Arvostamme prosessiteollisuuden pumppujen ja venttiilien toiminnan tuntemuksen sekä matkustusvalmiutta. Eduksi katsomme myös PED painelaite- ja teollisuuden putkiosaamisen sekä kokemuksen AutoCAD suunnitteluohjelmista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluejohtaja Pasi Mäki, p. 040 519 0175. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 6.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.