Sähkö-/automaatioinsinööri

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö-/automaatioinsinööri
Hakuaika päättyy:
06.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Espoo, Suomi

Sähkö- ja automaatiotekniikan osaaja! Etsitkö luotettavaa työnantajaa, joka pitää huolta työntekijöistään, panostaa koulutukseen ja mahdollistaa ammatillisen urakehityksesi? Haluatko olla mukana vahvassa yrityskulttuurissa, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään?

Jatkamme kasvua ja vahvistamme tiimiämme hakemalla Espoon toimipisteeseemme asiantuntijaa teollisuuden sähkö- ja automaatioprojekteihin. Jos sinua kiinnostavat älykkäät tekniset ratkaisut, asiakaslähtöinen tehtävänkuva ja mielenkiintoiset projektit, hae heti!

Kohteinasi ovat Espoon lämpökeskukset ja tehtävinäsi muun muassa sähköautomaatiolaitteiden huolto, kunnossapito ja vian etsintä sekä ohjelmien testaus ja käyttöönotto asiakaskohteissa. Työssäsi käytät sujuvasti niin teollisuusautomaatiolaitteiden ohjelmointityökaluja ja annat myös oman panoksesi tarjouslaskennan tueksi.

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Odotamme sinulta erinomaista palveluhenkeä, kykyä työskennellä asiakasrajapinnassa ja palavaa tahtoa kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy soveltuvaa teknistä koulutusta, oma-aloitteisuutta sekä muutaman vuoden työkokemus teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmistä. Sinulta löytyy sähköpiirustusten, prosessi- ja logiikkakaavioiden, sekä toimintakuvausten lukutaitoa ja ennen kaikkea määrätietoista työotetta ja motivaatiota oppia uutta. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen. Katsomme eduksi S2-pätevyyttä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 6.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa käynnissäpitopäällikkö Taneli Varjus, p. 040 709 5798 (arkisin klo 10-14 välillä). Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1