AV-huoltoteknikko/-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
AV-huoltoteknikko/-asentaja
Hakuaika päättyy:
30.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi
Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen caveritiimiimme AV-huoltoteknikkoa Tampereelle. Meillä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaitosi kehittämiseen sekä takanasi on työyhteisön tuki. 

Työpäiväsi täyttyvät AV-järjestelmien huolto- ja projektitehtävistä asiakaskohteissamme sekä ammattikäyttöön tarkoitettujen äänievakuointijärjestelmien asennuksista. Hae nyt ja liity Suomen viidentuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin. Meillä saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut sekä suuren talon henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja laajan työterveyshuollon. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työkavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja 

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta AV-järjestelmistä sekä tehtävään soveltuva (automaatio/elektroniikka/sähkö) koulutusta, mutta tärkeintä on kiinnostus ja motivaatio alaa kohtaan sekä luontainen vianetsintä- ja ratkaisukyky. Ammattitaitosi voikin olla myös harrasteperäistä! Eduksi katsomme myös äänievakuointijärjestelmien tuntemuksen. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Petri Heinola, p. 050 412 0364.