Talotekniikan ja kiinteistönhoidon harjoittelijoita

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Talotekniikan ja kiinteistönhoidon harjoittelijoita
Hakuaika päättyy:
21.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Kesätyö
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi
Tulisitko vastuulliseen kesäduunipaikkaan harjoittelemaan opiskelualasi töitä käytännössä?

Palkkaamme parisataa kesäcaveria ympäri Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Haemme nyt talotekniikan ja kiinteistönhoidon harjoittelijoita Ouluun! Kesäcaverinamme pääset työskentelemään mielenkiintoisten asennus- ja huoltotehtävien parissa osaamisesi mukaan. Kesätyö sijoittuu 17.5. - 31.8.2021 väliselle ajalle. Tehtävässä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. 

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan olet talotekniikan tai kiinteistöhoidon opiskelija ja sinulla riittää intoa uuden opetteluun sekä hyvään asiakaspalveluun, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2021 kesäcavereista. Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen.

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Käy kurkkaamassa, mitä kesätöiden kautta Caverion-uransa aloittaneelle Nikolle kuuluu nyt: https://www.youtube.com/watch?v=gUDh1wNngEA&t=1s. Lisää kesäcavereiden fiiliksiä löydät Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri.

Ei haluta leveillä, mutta viime vuonna sijoituimme kesäcavereiden arvioiden perusteella viiden parhaan joukkoon Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa ja vuonna 2019 nappasimme ykkössijan! Eikä ihme, 97% Caverionin kesäcaverikyselyyn 2020 vastanneista suosittelee Caverionia työpaikkana ystävilleen.

Mikäli haluat lisätietoja työtehtävästä tai rekrytointiprosessista, voit ottaa yhteyttä kesarekry@caverion.com. Suuren hakijamäärän takia emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 21.4.2021 mennessä. 

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter