LVI-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI-asentaja
Hakuaika päättyy:
30.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Pori, Suomi
Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Tiimimme kaipaa vahvistusta ja etsimmekin nyt LVI-asentajaa Porin toimipisteeseen. Tässä tehtävässä saat työskennellä itsenäisesti ja joustavasti vastaten LVI-huoltotehtävistä kuten putki- ja ilmastointiasennuksista sekä pienemmistä projekteista vaihtelevissa asiakkuuksissamme. Monipuolisen tehtävän ydin on avoin yhteistyö asiakkaan kanssa. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen ja avoimen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meillä ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy putkiasentajan koulutus sekä vähintään kolmen vuoden aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa ja olet valmis antamaan täyden työpanoksesi jokapäiväisissä ratkaisuissa. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. 

Hae tehtävään pian tai viimeistään 30.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin yksikönpäällikkö Arto Vehmanen, p. 050 390 2181 ja sähköpostitse arto.vehmanen@caverion.com