Talotekniikan osaaja kiinteistövalvomoon

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Talotekniikan osaaja kiinteistövalvomoon
Hakuaika päättyy:
25.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi
Talotekniikan osaaja! Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka viihtyy rennossa ja huumorilla rikastetussa työyhteisössä? Etsimme nyt käyttöpäivystäjää vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan Vapaalaan. Hae mukaan ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!  

Kiinteistövalvomon käyttöpäivystäjänä tulet työskentelemään jatkuvassa kolmivuorotyössä 12 tunnin työvuoroissa. Tehtävän vuorokierto on 4 työvuoroa, 6 vapaata. Tulet vastaamaan valvomoon kytkettyjen kiinteistöjen automaatiohälytysten käsittelystä sekä talotekniikan säätämisestä ja tarkastuksista etäyhteydellä. Meillä saat kunnollisen perehdytyksen tehtävään ja pääset kouluttautumaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Tarjoamme sinulle rennon ja nuorekkaan työporukan sekä monipuolisen työnkuvan, jossa alati muuttuvat tilanteet tuovat vaihtelevuutta työpäiviisi. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, kuntosalipalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Hyvät eväät tehtävässä menestymiseen antaa:
- ammatillinen koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta
- talotekniikan tuntemus
- hyvä tietokoneiden käyttötaito
- englanninkielen taitaminen niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin

Olet halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi tiimin mukana sekä antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Sinulla on hyvä paineensietokyky etkä kaihda vauhtia ja muuttuvia tilanteita. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiantuntija Janne Jokinen perjantaisin klo 13-15 välisenä aikana, p. 040 357 0842. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, joten hae nyt tai viimeistään 25.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.