Kylmälaiteasentaja huoltokohteisiin

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmälaiteasentaja huoltokohteisiin
Hakuaika päättyy:
22.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Lahti, Suomi
Teetkö mielelläsi töitä ihmisten kanssa ja hurmaat asiakkaat hyvillä vuorovaikutustaidoillasi? Haemme nyt kylmälaiteasentajaa sopimusasiakkaidemme vaihtuviin huolto- ja kiinteistökohteisiin Lahteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, osaavan ja rennon asennustiimin tuen sekä yhteisöllisen ilmapiirin. Monipuoliset työtehtäväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto ja korjaustöitä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!  

Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meillä ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Hyvät eväät tehtävään antaa asiakaslähtöinen palveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Katsomme eduksi kylmäalan perustutkinnon sekä aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Aikaisempaa osaamista ei vaadita, sillä olemme valmiita myös kouluttamaan sinut tehtävääsi oppisopimuksella. 

Tiimicaverisi odottavat jo sinua! Hae tehtävään nyt tai viimeistään 22.4.2021 jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Markku Salmi p. 050 539 9717 tai sähköpostitse markku.salmi@caverion.com.