Paloilmoitinasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Paloilmoitinasentajia
Hakuaika päättyy:
30.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi
Haemme nyt joukkoomme paloilmoitinasentajia Pirkanmaan alueelle. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen Caverin joukkoon! 

Työpäiväsi koostuvat pääasiassa paloilmoitinjärjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtävistä. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (sähkö/elektroniikka) tai aikaisempaa kokemusta paloilmoitinasennuksista. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä. Voit olla joko alan pitkäaikainen ammattilainen tai uusi kasvava kyky, jolta löytyy kuitenkin jo hieman kokemusta alasta. Ennen kaikkea asenne on tärkein! 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Matti Lehtonen, p. 040 356 7096. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoa rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse: palvelukeskus.caverion@eezy.fi