Voimalaiteasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Voimalaiteasentaja
Hakuaika päättyy:
01.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi
Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi voimalaiteasentajaa Ouluun. Tässä tehtävässä vastaat laitesalien sähköjärjestelmien asennus ja ylläpitotehtävistä Pohjois-Pohjanmaan alueella. Tulet työskentelemään itsenäisesti mm. akustojen, inverttereiden, DC-jakelujärjestelmien, varavoimakoneiden ja ups-laitteistojen parissa. Lue lisää ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä ensiluokkaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaedun sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sähköalan koulutuksen sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme hakijoilta aikaisempaa osaamista edellä mainituiden laitteistojen parissa työskentelystä. Arvostamme myös valmiutta suorittaa kiinteistöjen sähköasennuksia sekä vikakorjauksia. Katsomme eduksi LVI- ja kylmä- alan osaamisen. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja olet valmis antamaan täyden työpanoksesi jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt tai viimeistään 1.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Vesa Oikarinen, p. 050 390 2134. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi