Myyntiassistentti

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Myyntiassistentti
Hakuaika päättyy:
25.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi
Myynnintuen ammattilainen, kaipaatko työtä, jolla on suurempi merkitys ympäristön ja yhteiskunnan kannalta? Kiinnostaisiko monipuolinen tehtävä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Caverion jatkaa kasvuaan ja etsimme nyt myyntiassistenttia Vantaan myyntitiimimme vahvistukseksi.

Keskeisenä tehtävänäsi on myynnin onnistumisen tukeminen vastaamalla myynnin taustatehtävien hoitamisesta tehokkaasti. Toimit myyjien tukena tarjous- ja myyntitilanteissa, laadit dokumentteja sekä esityksiä ja vastaat sopimusten ja tarjousten hallinnasta järjestelmässämme. Sisäinen- sekä ulkoinen asiakaspalvelu, aikataulutus sekä yhteydenpito ovatkin tehtävässä menestymisen ydin.

Me tarjoamme sinulle avoimen, arvostavan ja keskustelevan työilmapiirin. Annamme sinulle selkeät tavoitteet ja myös vapauden muokata työkuvasta omanlaisesi. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään - meillä onkin alamme pisimmät työsuhteet! Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut kuten kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattava koulutustarjonta. Meillä toimii myös aktiivinen Caveri-kerho ja toimistollamme on vapaassa käytössä kuntosali sekä ohjattuja liikuntaryhmiä. Ja mikä parasta, aivan mahtavat työcaverit! Käy tutustumassa myös cavereiden arkeen: https://www.instagram.com/caverionsuomi/

Tehtävässä menestyäksesi löytyy sinulta jo aiempaa kokemusta myynnin tuen tehtävistä sekä ammattikorkeakoulu- tai ylioppilastutkinto. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja katsomme eduksesi SAP-tuntemuksen. Tärkeintä kuitenkin, että olet vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa jämäkällä asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään. Työtehtävä edellyttää suomen sekä englannin kielen erinomaista suullista ja kirjallista osaamista.

Odotamme hakemustasi innolla! Hae tehtävään 25.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Pasi Vartiainen, p. 050 343 3171 tai pasi.vartiainen@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1