Huoltoteknikko Oulujoen vesivoimalaitoksille

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoteknikko Oulujoen vesivoimalaitoksille
Hakuaika päättyy:
30.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Leppiniemi, Suomi
Sähköalan osaaja! Etsitkö vakaata ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen sekä tukee ammatillista kehitystäsi? Haemme nyt huoltoteknikkoa Oulujoen vesivoimalaitoksille vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit käynnissäpitomestarin tukena varmistamassa ja ohjaamassa vesivoimalaitosten kunnossapitoa. Suoritat tarvittaessa myös kunnossapito-, viankorjaus- ja asennustehtäviä joko itsenäisesti tai yhdessä käynnissäpitotiimin kanssa. Lue lisää ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa, yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, hyvät työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköinsinöörin koulutus sekä kokemusta teollisuuden käyttö- ja kunnossapitotehtävistä. Mekaniikan tuntemus katsotaan eduksi. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja olet valmis antamaan täyden työpanoksesi jokapäiväisissä ratkaisuissa. Työskentelet luontevasti myös paineen alla ja pystyt tekemään päätöksiä itsenäisesti osittain hälytysluontoisessa ympäristössä. Käytämme mobiilia työnohjaus- ja raportointijärjestelmää, joten edellytämme IT-osaamista.

Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan huumetesti sekä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta käynnissäpitomestari Mikko Korhonen, p. 040 120 6981. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae nyt tai viimeistään 30.04.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.