Koneasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Koneasentaja
Hakuaika päättyy:
21.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Voikkaa, Suomi, Nastola, Suomi
Haluatko päästä työskentelemään monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia? Haemme nyt ammattitaitoisia koneasentajia vakituiseen työsuhteeseen Voikkaan ja Nastolan palvelukeskuksiimme. Tässä tehtävässä vastaat huolloista ja vikakorjauksista vaihtelevissa asiakaskohteissamme Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen alueella. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?  

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Hyvät eväät tehtävään antaa useamman vuoden aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä soveltavan alan koulutus. Sinulla on toimeen tarttuva ja täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia tulityö-, ensiapu- ja työturvakortit katsotaan eduksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Teemu Torvikoski, p. 050 505 2145 tai sähköpostitse teemu.torvikoski@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Hae tehtävää 21.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.