Voimalaiteasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Voimalaiteasentajia
Hakuaika päättyy:
21.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Etsitkö vastuullista ja vakaata työnantajaa, jolle työturvallisuus on osa ammattimaista toimintaa? Tiimimme kaipaa vahvistusta ja haemmekin nyt ammattitaitoisia voimalaiteasentajia työskentelemään pääkaupunkiseudulle sekä Uudenmaan alueella. Tehtävässä vastaat voimalaitteiden huolloista ja asennuksista, varavoimakoneiden koekäytöistä sekä muista sähkötöistä. Tulet työskentelemään operaattorin laitetiloissa asiakasrajapinnassa. Hae nyt ja liity mukaan Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä ensiluokkaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähköalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta voimalaitteiden huolto- ja ylläpitotehtävistä. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalista pelisilmää. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiantuntija Jari Judén p. 0400 496 652 sekä avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen p. 050 390 1303. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.  

Hae tehtävää 21.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.