Huoltoasentaja, sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja, sähkö
Hakuaika päättyy:
21.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi
Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme nyt huoltoasentajaa pääkaupunkiseudun asiakaskohteisiimme. Työpäiväsi koostuvat erilaisista sähköpuolen huoltotehtävistä, kuten vikakorjauksista sekä kuukausitarkastuksista. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen ja rennon tiimin tuen työtäsi helpottamaan. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan osaamisesi kehittämiseen. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan tutkinto sekä muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta sähköalan tehtävistä. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa kuten myös muun huoltotiimin kanssa. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Timo Henttonen, p. 050 3903 167 sekä avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen, p. 050 390 1303. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 sekä sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.  

Hae tehtävää 21.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.