Controller (määräaikainen)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Controller (määräaikainen)
Hakuaika päättyy:
15.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Määräaikainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi
Etsimme nyt Tampereelle liiketoimintojen tukitehtäviin aktiivista controlleria liiketoimintajohtajan työpariksi. Työtehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus 31.12.2022 saakka. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluvat liiketoimintaryhmän ja yksiköiden kuukausiraportointi, sopimusten, projektien ja yleiskulujen säännöllinen seuraaminen. Tuet yksikönpäälliköitä ja projektipäälliköitä talouden hallinnassa. Tehtäviisi kuuluu myös talous- ja raportointijärjestelmien kouluttaminen liiketoiminnalle. Työssäsi pääset osallistumaan raportointiin ja budjetointiin sekä tuotat analyysejä ja laskelmia liiketoiminnan tarpeisiin. Pääpaino on riskien tunnistamisessa ja ennakoimisessa.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja koko ajan kehittyvän tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä avoimessa ja asiantuntevassa tiimissä. Meillä on avoin ja kaikkia arvostava ilmapiiri. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta soveltuva tradenomi- tai korkeakoulututkinto. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja olet kiinnostunut kehittämään ja tehostamaan prosesseja.  Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja tarkka. Kykenet itsenäisesti tuottamaan analyysejä ja viestimään asioita eteenpäin niin suomeksi kuin englanniksikin. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja joustavaa asennetta kiireisissä työtilanteissa. Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä matkustusvalmiutta kotimaassa. SAP-osaaminen sekä kokemus palvelu- ja projektiliiketoiminnasta luetaan eduksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Head Of Controlling Satu Ahola, p. 040 519 6029. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 sekä sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 15.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.