Automaatio huoltoteknikko

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatio huoltoteknikko
Hakuaika päättyy:
30.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kuopio, Suomi
Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen Caveritiimiimme automaatio huoltoteknikkoa. Meillä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaitosi kehittämiseen sekä takanasi on työyhteisön tuki. 

Tarjoamme monipuolisen ja juuri sopivasti haastavan tehtävän Caverionin Pyramid- ja Drive–järjestelmien parissa. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan rakennus- ja vesilaitosautomaatiojärjestelmien huolto- ja viankorjaustehtävistä sekä hoitamaan miniprojekteja.

Tehtävässä menestyäksesi löytyy sinulta automaatioasentajan perustutkinto, LVIS-prosessien tuntemusta, sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme kiinnostuksen talo- ja vesilaitostekniikkaan liittyvien uusien järjestelmien opetteluun, sekä hyvän IT-osaamisen. Arvostamme matkustusvalmiutta ja englannin kielen taitoa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Joonas Oinonen, p. 050 440 2744 tai joonas.oinonen@caverion.com.  #LI-TN1