Asentaja/hitsaaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Asentaja/hitsaaja
Hakuaika päättyy:
21.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Imatra, Suomi
Etsimme nyt tiimiimme vahvistukseksi asentajaa/hitsaajaa asiakaskohteeseemme Ovakon terästehtaalle Imatralle. Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan kanssa ja työpäiväsi täyttyvät erilaisista asennus- ja hitsaustehtävistä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja kuten omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan.  Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sovellettavan alan ammatillinen koulutus, esim. levyseppähitsaaja tai asentaja sekä muutaman vuoden aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksi voimassaolevat hitsausluokat. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin projektipäällikkö Jouni Huhtanen, puh. 0400 750 967 ja sähköpostitse jouni.huhtanen@caverion.com.   

Toimi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hae tehtävään 21.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta.