Koneasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Koneasentaja
Hakuaika päättyy:
16.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rovaniemi, Suomi
Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi kahta koneasentajaa vesivoimaliiketoimintayksikköömme, Rovaniemen Vesivoimayksikön toimipaikkaan. Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoima- ja prosessiteollisuuden yhtiöistä. Tehtävässä kuulut asennus- ja huoltopalveluryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten mekaanisten laitteiden sekä hydraulisten järjestelmien vikakorjausta ja huoltoa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen vesivoimalaitosten sekä teollisuuden mekaanisen osuuden laite- ja putkistoasennuksiin. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Vastuullisena työnantajana panostamme työturvallisuuteen sekä työntekijöidemme hyvinvointiin. Käy tutustumassa mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy useamman vuoden kokemus teollisuuden kone-/laiteasentajana ja kokemusta hitsauksista sekä hydrauliikkajärjestelmien vianhausta ja huollosta. Olet työturvallisuusmyönteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Omaat toimeen tarttuvan otteen työntekoon sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä edellytetään matkustushalukkuutta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Juhani Kuusela, p. 0400 901869. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Hae tehtävää 16.4.2021. mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.