Tekninen kiinteistönhoitaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tekninen kiinteistönhoitaja
Hakuaika päättyy:
15.04.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi
Oletko kiinteistönhoidon ammattilainen etsimässä itsenäistä ja vastuullista tehtävää? Teetkö mielelläsi töitä ihmisten kanssa ja hurmaat asiakkaat hyvillä vuorovaikutustaidoillasi? Kehittyneen kumppanuutemme myötä haemme uusia tekijöitä teknisen kiinteistönhoitajan tehtävään Ouluun. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtävässä vastaat vaihtelevien kiinteistökohteidemme sisätilojen toimivuudesta. Työpäiväsi koostuvat erilaisista huolto- ja korjaustehtävistä. Tulet työskentelemään erityyppisissä kiinteistöissä Oulun sekä Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun sekä laajat työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kiinteistönhoitajan ammattitutkinto sekä vähintään kolmen vuoden kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä. Talotekniikan tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.  Hallitset ja omaksut erilaisia järjestelmiä vaivatta ja sinulta löytyy ajantasaiset ATK-taidot. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon. Odotamme sinulta valmiutta myös 24/7 varallaoloon. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Pasi Karttunen arkisin klo 12-15 välisenä aikana, p. 040 711 0329. 

Kiinnostuitko?  Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta jo tänään tai viimeistään 15.4.2021 mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä!