Asentajat

Venttiiliasentaja (junior) Caverion Industria Porvoo

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Venttiiliasentaja (junior) Caverion Industria Porvoo
Hakuaika päättyy:
15.10.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Porvoo

Haemme teollisuuskunnossapidon alasta kiinnostunutta venttiilihuoltoasentajaa Caverion Industria Porvoon toimipisteeseen. Tehtävä alkaa määräaikaisella työsuhteella Baronan kanssa ja mahdollistaa vakinaistumisen asiakkaan kirjoille myöhemmässä vaiheessa.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, mutta palvelemme asiakkaitamme Kilpilahden teollisuusalueen lisäksi myös muualla Suomessa.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa venttiilihuollon osaajaksi. Haemme henkilöä, jolla on hyvää ammatillista pohjaa esim. kone- tai automaatioalan perustutkinnon kautta ja, joka haluaa tekemällä syventää ammattitaitoaan.

Keskeistä on, että olet motivoitunut työskentelemään teollisuuden kunnossapidon parissa.

Tule tehtävässä asentamaan ja huoltamaan erilaisia teollisuusventtiileitä, joiden koko vaihtelee muutamasta kilosta useisiin satoihin kiloihin, joten tehtävät ovat monipuolisia, vaihtelevia ja haasteellisia. Työssäsi irrotat huollettavat venttiilit, teet tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet sekä asennat käyttövalmiit tuotteet takaisin paikoilleen. Työhön kuuluu venttiileiden purkamista, säätöä, testausta ja myös työn raportointia. Työtä tehdään tuotantolaitos ympäristössä ja korjauspajalla.

Olet vahvoilla, kun sinulle on näitä ominaisuuksia ja osaamista:

  • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea
  • Sinulla on kone- tai sähköalan perustutkinto
  • harrastuneisuutesi tukee mekaanista osaamistasi
  • Kykenet työskentelemään ulkona ja korkeissa paikoissa

Erittäin tärkeää on, että olet motivoitunut työskentelemään osana kunnossapidon tiimiä. Kykenet kantamaan myös osaamisesi mukaista vastuuta. Luonteeltasi olet tarkka ja huolellinen, arvostat nykyaikaista työturvallisuuskulttuuria.

Tarkemmat tiedot soittamalla:
Jari Kajanne
043 211 3184
Barona Teollisuus Oy