Asentajat

Venttiiliasentaja Caverion Industria Porvoo

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Venttiiliasentaja Caverion Industria Porvoo
Hakuaika päättyy:
15.10.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Porvoo

Haemme ammattitaitoista venttiilihuoltoasentajaa Caverion Industria Porvoon toimipisteeseen. Tulet työllistymään suoraan asiakkaan kirjoille.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, mutta palvelemme asiakkaitamme Kilpilahden teollisuusalueen lisäksi myös muualla Suomessa.

Tehtävä on vakituinen ja työsopimus luodaan Caverionin kanssa.

Tarjoamme tehtävässä kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu työehtosopimuksen mukaisesti peruspalkasta, ruokarahasta, olosuhdelisistä. Työskentelemme 40 h/vko, joten sinulle kertyy myös ns. "pekkaset" Caverion on työnantajana arvostettu yritys, joka tarjoaa monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä tukee liikuntaa ja tarjoaa laajan työterveyshuollon.

Tulet tehtävässä asentamaan ja huoltamaan erilaisia teollisuusventtiileitä, joiden koko vaihtelee muutamasta kilosta useisiin satoihin kiloihin, joten tehtävät ovat monipuolisia, vaihtelevia ja haasteellisia. Työssäsi irrotat huollettavat venttiilit, teet tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet sekä asennat käyttövalmiit tuotteet takaisin paikoilleen. Työhön kuuluu venttiileiden purkamista, säätöä, testausta ja myös työn raportointia. Työtä tehdään tuotantolaitos ympäristössä ja korjauspajalla.

Olet vahvoilla, kun sinulle on näitä ominaisuuksia ja osaamista:

  • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea
  • Mekaaniset kone- tai laiteasennukset sinulla hallussa
  • Ymmärrät sähkö- ja automaatiotekniikkaa
  • Mahdollisesti osaat hitsata, koneistusosaaminen on iso vahvuus
  • Kykenet työskentelemään ulkona ja korkeissa paikoissa

Erittäin tärkeää on, että kykenet itsenäiseen työhön, osaat ratkaista ongelmia ja haluat kehittyä jatkuvasti. Luonteeltasi olet tarkka ja osaat suunnitella työtäsi itsenäisesti.

Tarkemmat tiedot soittamalla Jari Kajanne 043 211 3184 Barona Teollisuus Oy