Työnjohtaja, venttiilihuolto

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnjohtaja, venttiilihuolto
Hakuaika päättyy:
19.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Porvoo

Caverion Industria Oy, Porvoo / Kulloo

Etsimme pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työotteen omaavaa työnjohtajaa asiakaskohteeseemme Kilpilahden teollisuusalueelle. Työnjohtajan tehtävässä toimit venttiilihuollon asennustiimin esihenkilönä, suunnittelet ja johdat asentajien työtä sekä vastaat työturvallisuudesta ja laskutuksesta. Roolissasi toimit vahvasti eri rajapinnoissa kehittäen toimintaa vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Odotamme

Omaat kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä sekä esimiestyöstä ja olet sitoutunut turvallisiin toimintatapoihin. Olet innostunut työskentelemään sekä tuotannossa että toimistossa ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapidon prosesseja. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy mekaanisen- tai sähkö/automaatioalan koulutus (insinööri tai teknikko).

Katsomme eduksesi

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kommunikointikykyä suomeksi ja englanniksi. Katsomme eduksi erilaisten venttiilien tuntemuksen, aikaisemman kokemuksen SAP-järjestelmistä sekä mittaustekniikoiden ja diagnostiikan perustuntemuksen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Vastuullisena työnantajana panostamme työturvallisuuteen sekä työntekijöidemme hyvinvointiin kattavien työterveyspalvelujen ja liikunta- sekä kulttuurietujen voimin.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kasper Partanen, p. 050 563 8867 tai sähköpostitse kasper.partanen@caverion.com 

Hae tehtävään 19.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.