Tuulivoimateknikko

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tuulivoimateknikko
Hakuaika päättyy:
05.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Seinäjoki

Caverion Industria Oy, Seinäjoki

Pidätkö liikkuvasta ja vaihtelevasta työstä? Oletko luonteeltasi tarkka ja nautit ongelmanratkaisusta? Löytyykö sinulta innokkuutta kehittyä tuulivoima-alan ammattilaiseksi?

Haemme kasvavaan joukkoomme henkilöä kokopäiväiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö on esimerkiksi sähköalan, tekniikan tai mekaniikka-alan ammattilainen tai viimeisen vuoden opiskelija.  Erityisesti sähköalan koulutus ja/tai työkokemus sekä harrastuneisuus koneisiin ja laitteisiin katsotaan eduksi.

Tehtäväsi

Työtehtävinäsi suoritat tuulivoimaloiden hissien, nostureiden, tikkaiden, sammuttimien ja putoamissuojaimien huoltoja ja tarkastuksia sekä niihin liittyvää raportointia.

Odotamme sinulta

  • Matkustusvalmiutta, pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa. Osa koulutuksista, joihin sinun tulee osallistua, tapahtuu Euroopassa.
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja, kykyä niin itsenäiseen työhön kuin parityöskentelyyn ja vastuullista työotetta
  • Riittävää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä
  • B-ajokorttia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Ei korkean- tai ahtaanpaikankammoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, joten ensisijaisesti odotamme innostuneisuutta, oma-aloitteista ja uteliasta otetta työntekoon. Saat myös monipuolisen sisäisen koulutuksen ja eri laitevalmistajien järjestämät koulutukset, sekä mahdollisuuden kasvaa tuulivoima-alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Seinäjoen työpiste on uusi, valmisteilla oleva toimipisteemme. Tähtäämme siihen, että voit jatkossakin kehittää itseäsi tuulivoima-alan rautaisena ammattilaisena joko meillä tai muissa konsernimme yrityksissä. Mukavat työkaverit, laadukkaat varusteet ja työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut mahdollistavat miellyttävän työskentelyn.

Huom! Työpiste sijaitsee Seinäjoella, mutta työn aloitus vaatii Oulussa työskentelyä ainakin noin kuukauden ajan. Tarjoamme majoituksen Oulu-jakson ajalle. Lähetäthän hakemuksen 5.2.2023 mennessä, mutta olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa esihenkilö Marko Korkeamaa p. 040 5857230 / marko.korkeamaa@caverion.com