03/15/2023 13:15:02

Teollisuusputkihitsaaja, TIG, Kuopio

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuusputkihitsaaja, TIG, Kuopio
Hakuaika päättyy:
16.04.2023
Yritys:
Huurre Technologies Oy
Sijainti:
Kuopio

Huurre Technologies Oy, Kuopio

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa ekologisuuteen, työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme tiimimme vahvistuksesi TIG-hitsaajaa Kuopioon monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin, vakituiseen työsuhteeseen. Työpäiväsi koostuvat erilaisista RST-teräsputkistohitsauksista tehtaallamme. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö. Oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Odotamme

Arvostamme itseohjautuvaa asennetta työtä kohtaan ja laadukasta työjälkeä. Sinulla on kokemusta ruostumattoman teräksen TIG-hitsauksesta ja olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Katsomme eduksesi ISO 9606-1 141 suoritetut hitsausluokat. Sinulta löytyy tulityö- ja työturvallisuuskortti.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään vakituisessa työsuhteessa, sopivasti haastavassa ja mielenkiintoisessa tehtävässä korkealaatuisten tuotteiden ja ammattitaitoisen tiimin parissa. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyshuollon sekä kattavan koulutustarjonnan. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huurteelta Tuotantopäällikkö Jyri Kuosmanen, p. 040 867 8448 ja rekrytointiprosessista rekrytointikumppani Eezy, Markus Manner, 0504781021 / markus.manner@eezy.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 16.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!