Teollisuuden sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuuden sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
15.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vaasa

Caverion Industria Oy, Vaasa

Oletko sinä etsimämme sähköasennusten ammattilainen? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja kykenet itsenäiseen työhön? Haemme nyt teollisuuden sähköasentajaa Vaasaan. Toimenkuvaasi kuuluu teollisuuden sähköjärjestelmien kunnossapito, asennus sekä käyttöönottotyöt työmailla ja sopimusasiakaskohteissamme. Toivomme hakijalta myös löytyvän kokemusta nostolaitteiden käytöstä. Hae mukaan ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän Suomen suurimmassa petrokemian teollisuuden keskittymässä. Pääset kehittämään toimintaa sekä omaa osaamistasi – yhdessä alan parhaiden tekijöiden kanssa. Huippuunsa hiottu työturvallisuus, ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen tiimin tuki antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Saat meiltä myös erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Eduksi luetaan:

  • teollisuuden sähköautomaatioasennusten työkokemus
  • erilaisten instrumenttitöiden/toimilaitteiden tuntemus
  • käyttöönottomittausten perustuntemus
  • sähkönjakelulaitteiden ja -järjestelmien tuntemus
  • teollisuuslaitosten kunnossapidon tuntemus
  • ATEX - määräysten tuntemus
  • sitoutumiskyky pitkään työsuhteeseen
  • kiinnostus sähkö- ja automaatiokunnossapidon palveluiden kehittämiseen

Hyvät eväät tehtävään antaa useamman vuoden kokemus teollisuuden sähköasennuksista sekä sähköalan koulutus. Luonteeltasi olet joustava ja vastuuntuntoinen tekijä, ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Työskentelet laadukkaasti työturvallisuus edellä ja työsi jälki on laadukasta. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulet toimeen isommassakin tiimissä kuten myös asiakkaiden kanssa. Sinulle tärkeitä arvoja ovat hyvä tiimihenki sekä yhteen hiileen puhaltaminen. Olet valmis sitoutumaan pitkään työsuhteeseen ja kehittämään itseäsi tiimisi mukana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin Kari Mattila, p. 040 860 7036 tai sähköpostitse kari.mattila@caverion.com

Hae tehtävään 15.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.