03/01/2023 08:58:49

Tekninen huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tekninen huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
30.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi teknistä huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat asiakaskohteiden teknisistä huolto- ja korjaustehtävistä. Työtehtäviä ja -kohteita on useita ja niitä voidaan muokata osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja oman työterveyshuollon. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhuollon alalta ja tehtävään soveltuva koulutus tai osaaminen (sähkö, talotekniikka, LVI ja/tai kaasu). Kiinteistöhuollon monipuolinen tuntemus ja teknisten asennustöiden osaaminen katsotaan eduksi. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Koulutamme valitun henkilön tehtävään kattavasti, joten toivomme sinulta löytyvän halua sitoutua työhön ja oman osaamisesi kehittämiseen. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jan Huhta, p. 050 390 0992 tai jan.huhta@caverion.com.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 30.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.