Service Business Controller

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Service Business Controller
Hakuaika päättyy:
05.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Service Business Controller

Haemme palveluliiketoiminnan Business controlleria vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Vantaalle, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia sijaintipaikkoja.

Olet tärkeässä roolissa tukemassa liiketoimintaa kannattavaan kasvuun. Vastaat palveluliiketoiminnan taloudellisesta raportoinnista ja budjetoinnista sekä tuotat analyysejä ja laskelmia liiketoiminnan tarpeisiin. Olet mukana palveluliiketoiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä yhdessä liiketoimintajohdon kanssa. Sinulla on valmiudet ymmärtää projekti- ja palveluliiketoiminnan luonnetta ja lainalaisuuksia. Teet läheistä yhteistyötä koko liiketoiminnan, controller-tiimimme sekä palveluliiketoiminnan kehityksen kanssa. Pääpaino on riskien tunnistamisessa ja ennakoimisessa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä ymmärrys kirjanpidon, raportointijärjestelmien sekä kassavirran muodostamasta kokonaisuudesta. Sinulla on myös hyvät tietotekniset valmiudet ja olet kiinnostunut kehittämään ja tehostamaan prosesseja. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja tarkka. Kykenet itsenäisesti tuottamaan analyysejä ja viestimään asioita eteenpäin niin suomeksi kuin englanniksikin. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja joustavaa asennetta. SAP ja PowerBI/PowerBI desktop sekä Microsoft 365 järjestelmäkokonaisuus osaaminen sekä kokemus palveluliiketoiminnasta luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja koko ajan kehittyvän tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa tiimissä. Meillä on avoin ja kaikkia arvostava ilmapiiri. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Head Of Controlling Satu Ahola, p. 040 519 6029. Eezy Personnel toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa Janne Metsä 0400 909927.

Hae tehtävää viimeistään 5.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.