Sähkösuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkösuunnittelija
Hakuaika päättyy:
06.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Huurre Technologies Oy
Sijainti:
Kuopio

Hei sinä sähköalan ammattilainen tai valmistumassa oleva, tule kasvamaan kanssamme ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta mukavassa porukassa! 

Huurre Technologies Oy, Kuopio

Sinulla on sähköteknikon, -insinöörin tai DI:n tutkinto ja haluat kasvaa kylmätekniikan huippuosaajaksi. Tehtäväsi sisältää sähkö- ja automaatiosuunnittelun lisäksi tuotekehitystehtäviä sekä päivittäistä yhteistyötä oman organisaatiomme, asiakkaidemme ja tavarantoimittajiemme kanssa. Sinulla on CADS/CADMATIC suunnittelujärjestelmän tuntemusta ja Sinulla on hyvä käytännön englannin kielentaito.

Tarjoamme alan teknologiajohtajan kokonaisvaltaisen tuen sekä tehtävässä onnistumiselle, että henkilökohtaiselle kehittymisellesi. Asemapaikkasi on Kuopion tuotantoyksikössämme. Oletpa joko juuri valmistumassa sähköinsinööriksi tai Sinulla on jo valmista kokemusta sähkösuunnittelusta - hakemuksesi huomioidaan!

Huurre Technologiesin työntekijänä sinulla on käytössäsi suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä laajat työterveyspalvelut. Saat myös hyvän perehdytyksen uuteen tehtävääsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Metsä, Eezy Personnel, 0400 909927.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 6.2.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä