Sähkösuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkösuunnittelija
Hakuaika päättyy:
31.01.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vaasa

Vahvasti elinkaareen perustuva liiketoimintamme ei ole erityisen suhdanneherkkää ja palveluillemme on erittäin kova kysyntä. Olemme voimakkaasti kasvava organisaatio - siksi rakennamme jälleen uusia yksiköitä Suomeen ja palkkaamme jatkuvasti lisää osaajia eri paikkakunnillemme.

SÄHKÖSUUNNITTELIJA, VAASA

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erityisesti energiantuotannon järjestelmien, kuten tuulivoimaloiden, suurjännitekojeistojen sekä kytkinasemien suunnittelun parissa. Työskentely-ympäristö ei käy tylsäksi; yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä puet suojavarusteet päälle ja suuntaat asiakkaan teollisuuslaitokselle tai Caverionin sähköasemaprojektityömaalle, josta pääset lukemaan lisää täältä. Tehtävässä palvelet ensisijaisesti Vaasan ja Pohjanmaan alueen asiakaskohteita.

Näin vastaavanlaisessa roolissa työskentelevä Jari kuvailee työtä ja sen parhaita puolia:

”Sähkösuunnittelijan työnkuva on monipuolinen. Välillä työpäivä saattaa kulua kentällä käyttöönotoissa, esim. koestuksen koordinoijana, mahdollisissa uusissa asiakkuuksissa, laitetoimittajan luona tai työskennellen asiakkaan toimipisteestä käsin. Olen viihtynyt työssäni hyvin, koska hyvin tehty työ huomioidaan, työcaverit ovat loistavia ja huomenta sanotaan niin tutuille kuin tuntemattomille. Oman tiimin kanssa on myös mukava viettää yhteisiä tiimipäiviä!”

Mitä toivomme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy suunnittelukokemusta vastaavanlaisista ympäristöistä. Etua on toki kaikesta teollisen puolen sähkösuunnittelukokemuksesta. Hallitset piirikaavioiden CAD-pohjaiset piirto- ja mallinnusohjelmat ja sähköteknisen mitoituksen sovellusten avulla. Hyötyä on myös mahdollisista sähköpätevyyksistä sekä aiemmasta kokemuksesta koestus- ja asennusvalvontatehtävissä.

Miksi Caverionille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kätesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa. Olemme vakavarainen yhtiö ja suunnittelijoita sekä asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle - olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana maailmantilanteesta huolimatta.

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut.

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 31.1.2023 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään aluepäällikkö Toni Uunila, p. 040 194 2056.