Sähköinsinööriharjoittelija tuulivoimavalvomoon, kesätyö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköinsinööriharjoittelija tuulivoimavalvomoon, kesätyö
Hakuaika päättyy:
28.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Määräaikainen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu

Caverion Industria Oy, Oulu

Kiinnostaako tuulivoima ja haluatko oppia, miten sähkö päätyy siivistä verkkoon? Etsimme kesäharjoittelijaa Ouluun: pääset työskentelemään tuulivoiman parissa hyvässä porukassa ammattilaisten opissa. Kesätöitä meillä paiskitaan sopimuksen mukaan joustavasti 01.05.-15.09.2023. Rekrytoimme kesätöihin sähköalan opiskelijoita (esim. sähköinsinööri, DI), olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt.

Tehtäväsi

Työssä pääset etulinjaan tuulivoiman sähköntuotannon pariin. Käyttökeskuksemme seuraa asiakkaidemme kohteita 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Valvomoinsinöörinä työskentelet osana ammattitaitoista tiimiämme ja tarkkailet tuulivoimaloiden, aurinkovoimaloiden sekä sähköasemien toimintaa. Hoidat kohteisiin liittyviä suunnittelemattomia kuin suunniteltujakin toimenpiteitä, sekä koordinoit ja valvot niiden suorittamista. Viestit aktiivisesti asiakkaiden, työcavereittesi ja muiden sidosryhmien kanssa niin suomeksi kuin englanniksikin. Etsimme tekijää sekä päivätyöhön, että vuorotyöhön. Vuorotyössä työvuorosi ovat joko päivällä tai yöllä, riittävin lepojaksoin tietysti. Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi Caverionin ammattilaisten opissa.

Jos homma alkoi kiinnostaa, niin tässä lisää siitä, mitä on olla meidän kesäcaveri. Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, opiskelualasi käytännön töihin ja vaikuttamaan omalla panoksellasi. Tämä ei ole yksinäisen suden touhuja: rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta irtoaa aina apua.

Summaten, tätä tarjoamme cavereillemme: 

  • lämpimän ja asiantuntevan työyhteisön 
  • monta tietä mielekkäisiin tehtäviin 
  • vakaan ja vastuullisen työnantajan 
  • yrityksen, joka kehittyy ja kehittää 

Ja jos haluat työskennellä käytännössä hiilineutraalin ja energiaviisaan yhteiskunnan hyväksi, niin Caverion on the paikka olla töissä! Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot, mutta saatat vielä palata meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä — moni muukin on tehnyt niin. Entisistä kesäcavereista on saatu näköhavaintoja meidän työmailla ja toimistolla työn touhussa vielä valmistumisen jälkeenkin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Alisa Hast 0102 8760 09 tai alisa.hast@caverion.com

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 28.2.2023 mennessä. Arvostamme käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen läpi huolella.

 

Seuraa meitä somessa: 
Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter TikTok 

Lue kesätöissä Caverion-uransa aloittaneiden projektijohtaja Samun ja automaatioasiantuntija Larin kuulumiset.

Lisää kokemuksia kesäcavereilta: 

Mikael, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/mikael-veckman/  
Juuso, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/juuso-peltonen/  
Ella, HR-harjoittelija, työhyvinvointi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ella-aaltonen/  
Christina, markkinointiviestintäharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/christina-kaski/  

Edelliskesien kesäcavereiden fiiliksiä löydät myös Instagramista hashtagillä #kesäcaveri sekä Caverikirjastamme