Sähköhuoltopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköhuoltopäällikkö
Hakuaika päättyy:
17.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tornio

Caverion Suomi Oy, Pohjois-Suomi, Tornio

Haemme huoltopäällikköä teollisuuskohteen sähkötiimin työnjohtajatehtäviin. Toimintamme kasvaessa haemme Tornion toimipisteelle asiakaspalveluhenkistä sähköpuolen huoltopäällikköä projekti- ja huoltosopimustehtäviin. Työskentelet pääasiassa Tornion asiakkuudessamme sopimuksemme mukaisten töiden sekä projektiluontoisten tilausten johtamisessa.

Tehtäväsi

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja monipuolista yhteisöä, jossa johdat omaa tiimiäsi kohti Caverionin tavoitteita kustannustehokkaasti, ja toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa vastaten nimetyistä tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa projektien läpivienti ja sopimukseen kuuluvat  työnjohtotehtävät mm. prosessiautomaatiojärjestelmissä.

Odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy kokemusta työnjohto- ja/tai esihenkilötehtävistä. Olet palveluhenkinen ja hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta taitava kommunikoimaan niin tiimisi kanssa kuin myös asiakkaamme suuntaan. Tehtävään edellytämme sähkö- tai automaatioinsinöörin koulutusta ja halua tarjota parasta palvelua asiakkaillemme.

Arvostamme asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä toimeen tarttuvaa otetta työntekoon.  Olet valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa ja halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana sekä antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme kattavat edut kuten liikunta- ja kulttuuriedut sekä laajat työterveyspalvelut.    

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tornion toimipisteen asiakkuuspäällikkö Lasse Kangas puh. 040 513 6980.

Hae tehtävää 17.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.