Sähköautomaation projekti-insinööri

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköautomaation projekti-insinööri
Hakuaika päättyy:
31.01.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Lappeenranta

Caverion Industria Oy, Lappeenranta, Imatra 

Etsimme nyt Lappeenrannan sekä Imatran alueelle sähkö- ja automaatiopuolen projekti-insinööriä monipuoliseen rooliin. Tyypillinen työviikkosi koostuu asennusvalvonnasta, projektoinnista, suunnittelun ohjaamisesta sekä osaamisesi mukaan myös suunnittelutehtävistä. Työskentely-ympäristökään ei käy tylsäksi; yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä puet suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. Tehtävä tarjoaa todellisen aitiopaikan teollisuuteen - pääset työskentelemään lähellä asiakasta, laaja-alaisesti eri teollisuuden alojen parissa.  

Mitä toivomme sinulta? 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on insinöörin koulutus (esim. sähkö- tai automaatiotekniikka) sekä kokemusta teollisuuden suunnittelu- ja projektinhoitotehtävistä. Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön, tiimityöskentelytaitoja sekä kokemusta kenttätyöstä, mm. asennusvalvonnasta. 

Miksi sinun kannattaa hakea meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kätesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.  

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa. Olemme vakavarainen yhtiö ja suunnittelijoita sekä asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle - olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana maailmantilanteesta huolimatta.  

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut.  

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan? 

Hae tehtävään oheisen linkin kautta 31.1.2023 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään aluepäällikkö Janne Ryhänen, p. 040 714 9491. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.