Sähköautomaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköautomaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
05.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kouvola

Caverion Industria Oy, Kaipiainen

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi sähkötaitoista henkilöä. Työtehtäviisi kuuluu teollisuuden sähkö- ja/tai sähköautomaatioasennukset sekä vianhaku. Tehtävään valitulle henkilölle koulutamme puuttuvat taidot, joten toivomme hakijalta halua oppia uutta ja sitoutumista työtehtävään. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Caverion työpaikkana

Ensiluokkaiset työkalut sekä huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkinto ja mielellään kokemusta prosessiteollisuuden sähkö- tai instrumentointiasennustoiminnasta. Tehtävässä pääset myös suorittamaan mekaanisen puolen työtehtäviä. Suoritetut työturva-, sähkö-, tulityö- ja ensiapukortti (EA1) katsotaan eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat halun kehittyä ja oppia uutta. Sinulta löytyy ripeää otetta työsuorituksissa sekä joustavuutta vaihtuvissa työtehtävissä. Työhösi kuuluu myös mahdollisuus päivystystehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Mikko Vainonen p. 050 305 5790 tai sähköpostitse mikko.vainonen@caverion.com

Hae tehtävää 5.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä