Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
15.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ylöjärvi

Caverion Industria Oy, Ylöjärvi

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia? Haemme nyt ammattitaitoisia sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Työnkuvasi voi koostua teollisuuden erilaisten sähkö- ja automaatioprojektien parissa toimimisesta tai huoltotehtävistä kuten korjaus- sekä vianetsinnöistä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Osaaville tekijöille löytyy myös mahdollisuus keikka/reissutöihin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme sinulle

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan sekä ensiluokkaiset työkalut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Odotamme sinulta

Hyvät eväät tehtävään antaa muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä sähköalan koulutus. Sinulla on toimeen tarttuva ja täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä.Tehtävässä vaaditaan ajokorttia, puolestaan tulityö-, ensiapu- ja työturvakortit katsotaan eduksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Projektipäällikkö Heikki Haataja puh. 050 5748565 tai heikki.haataja@caverion.com. 

Hae tehtävää 15.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.