Sähköasentaja teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
19.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä

Caverion Industria Oy, Jyväskylä

Oletko sinä etsimämme sähköasennusten ammattilainen? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja kykenet itsenäiseen työhön? Haemme nyt teollisuuden sähköasentajaa Jyväskylään. Toimenkuvaasi kuuluu teollisuuden sähköjärjestelmien kunnossapito, asennus sekä käyttöönottotyöt työmailla ja sopimusasiakaskohteissamme. Hae mukaan ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän. Pääset kehittämään toimintaa sekä omaa osaamistasi – yhdessä alan parhaiden tekijöiden kanssa. Huippuunsa hiottu työturvallisuus, ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen tiimin tuki antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Saat meiltä myös erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.  

Eduksi luetaan: 

  • teollisuuden sähköautomaatioasennusten työkokemus
  • erilaisten instrumenttitöiden ja toimilaitteiden tuntemus
  • käyttöönottomittausten perustuntemus 
  • sähkönjakelulaitteiden ja -järjestelmien tuntemus
  • teollisuuslaitosten kunnossapidon tuntemus 
  • ATEX-määräysten tuntemus 
  • sitoutumiskyky pitkään työsuhteen 
  • kiinnostus sähkö- ja automaatiokunnossapidon palveluiden kehittämiseen

Odotamme sinulta

Hyvät eväät tehtävään antaa useamman vuoden kokemus teollisuuden sähköasennuksista sekä sähköalan koulutus. Luonteeltasi olet joustava ja vastuuntuntoinen tekijä, ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Työskentelet työturvallisuus edellä ja työsi jälki on laadukasta. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulet toimeen isommassakin tiimissä kuten myös asiakkaiden kanssa. Sinulle tärkeitä arvoja ovat hyvä tiimihenki sekä yhteen hiileen puhaltaminen. Olet valmis sitoutumaan työsuhteeseen ja kehittämään itseäsi tiimisi mukana.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin kunnossapitopäällikkö Niilo Salokannel, p. 050 4142209 tai sähköpostitse niilo.salokannel@caverion.com

Hae tehtävään 19.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.