02/09/2023 06:55:26

Sähköasentaja käynnissäpitoon energiateollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja käynnissäpitoon energiateollisuuteen
Hakuaika päättyy:
30.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rovaniemi

Caverion Industria Oy, Teollisuuden ratkaisut / Vesivoima, Rovaniemi/Pirttikoski 

Oletko motivoitunut ja innokas työntekijä, joka kaipaa uusia haasteita? Haemme nyt sähköasentajaa vesivoimalaitosten sekä sähköasemien käynnissäpitoon. Tehtävässä varmistetaan vesivoimalaitosten sekä sähköasemien korkea käytettävyys suunnitelmallisen huoltotoiminnan avulla. Huolto- ja paikalliskäyttötehtäviä on kaikkiin edellä mainittujen järjestelmien laitteisiin liittyen (sähkö-/automaatio-, kone- sekä rakennustekniikka).  

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja sopivasti haastavaa. Hyvät työkalut sekä korkeatasoinen työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin tuleviin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja 

Tehtävä edellyttää sähköasentajan perustutkintoa sekä työkokemusta sähköalan tehtävistä, esimerkiksi teollisuudesta. Odotamme, että olet motivoitunut kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti vesivoimalaitosten sekä sähköasemien eri järjestelmiin liittyen. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työn tekemiseen, hyvää vuorovaikutustaitoa sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin tehtäviin.  Tehtävässä edellytetään myös valmiutta työajan ulkopuoliseen varallaolossa toimimiseen tulevaisuudessa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Käynnissäpitomestari Teuvo Karjalainen p. 050 3032652 tai sähköpostitse teuvo.karjalainen@caverion.com. 

Hae tehtävää 30.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.