Sähköasentaja asuntotyömaille

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja asuntotyömaille
Hakuaika päättyy:
05.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki

Caverion Suomi Oy, Helsinki

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi sähkötaitoista henkilöä Helsinkiin. Työpäiväsi kuluvat urakkatyössä kerrostaloasuntokohteissamme pääkaupunkiseudulla monipuolisia sähkötöitä tehden. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!  

Caverion työpaikkana

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.   

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköpuolen tutkinto sekä kokemusta sähkötöistä. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Jere Kinanen p. 050 3903772 tai sähköpostitse jere.kinanen@caverion.com

Hae tehtävää 5.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.