Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
05.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi Oy, Tampere

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi sähkötaitoista henkilöä Tampereen projektiliiketoimintaan. Työpäiväsi koostuvat sähköalan monipuolisista tehtävistä isolla urakkatyömaalla. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Odotamme sinulta:

Viihdyt tässä tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköpuolen tutkinto ja jo muutaman vuoden kokemus alan tehtävistä. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Olli Tölö p. 050 569 5700 tai sähköpostitse olli.tolo@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 5.2.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.