03/31/2023 06:21:59

Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
31.05.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ilmajoki

Caverion Industria Oy, Ilmajoki / Koskenkorva

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääsee sopivasti haastamaan itseään? Saatat olla etsimämme sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen. Ammattitaitoinen tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluvat teollisuuden sähkö- ja automaatioasennukset, huollot, korjaukset sekä vianhaku ja vikakorjaukset. Tehtäväsi muovautuvat osaamisesi ja kehityspolkusi mukaan ajan kanssa.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat hyvät eväät työssäsi menestymiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään. Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva tutkinto esimerkiksi sähkö- tai automaatiopuolelta. Vastaava työkokemus on luonnollisesti eduksesi, mutta ei välttämätöntä - ennen kaikkea etsimme tekijää, joka on innostunut kehittämään omaa osaamistaan ja sitoutumaan pitkällä aikavälillä – asenne ratkaisee. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Jari Opas, p. 040 0832486 tai sähköpostitse jari.opas@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.5.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.