Sähkö- ja automaatioalan insinööriharjoittelija, kesätyö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatioalan insinööriharjoittelija, kesätyö
Hakuaika päättyy:
28.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Määräaikainen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä

Oletko meidän kesäcaveri? 

Kesällä on kiva chillaa, mutta mikäs se on duuniakaan tehdessä, kun paikka vaan on oikea. Meillä on tarjota sinulle erittäin hyvä, jollei paras paikka aloittaa merkityksellinen työelämä. Lue alta lisää ja hae meille ensi kesäksi töihin! Palkkaamme lähes 200 kesäcaveria ympäri Suomen. 

Caverion Industria Oy, Jyväskylä

Tulisitko keräämään käytännön kokemusta ammattilaisten oppiin ensi kesäksi? Etsimme insinööriharjoittelijaa kesäcaveriksi Jyväskylään. Pääset työskentelemään sähkö- ja automaatiosuunnitteluun teollisuuden pariin. Rekrytoimme kesätöihin alan loppuvaiheen insinööri- tai DI-opiskelijaa (esim. sähkötekniikka, automaatiotekniikka). Tehtäväsi on avustaa esi- ja toteutussuunnitteluvaiheissa laadukkaiden suunnitteluratkaisujen luonnissa asiakkaillemme. Projekteista riippuen toimit mahdollisesti asennuskohteessa sähkö- ja automaatioasennusten valvojana ja/tai asentajien apuna.

Katsomme eduksesi kokemuksen sähkösuunnitteluohjelmistojen (AutoCAD, MagiCAD, ePlan) käytöstä tai osaamisen Siemens- / Omron-logiikoiden ohjelmoinnista. Tiimissämme arvostamme asiakaspalveluasennetta, avoimuutta sekä halua oppia. Sopivalle tyypille voi olla tarjolla osa-aikaista hommaa opintojen ohessa myös ennen tai jälkeen kesälomien.

Jos homma alkoi kiinnostaa, niin tässä lisää siitä, mitä on olla meidän kesäcaveri. Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, opiskelualasi käytännön töihin ja vaikuttamaan omalla panoksellasi. Tämä ei ole yksinäisen suden touhuja: rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta irtoaa aina apua.

Summaten, tätä tarjoamme cavereillemme: 

  • lämpimän ja asiantuntevan työyhteisön 
  • monta tietä mielekkäisiin tehtäviin 
  • vakaan ja vastuullisen työnantajan 
  • yrityksen, joka kehittyy ja kehittää 

Ja jos haluat työskennellä käytännössä hiilineutraalin ja energiaviisaan yhteiskunnan hyväksi, niin Caverion on the paikka olla töissä! Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot, mutta saatat vielä palata meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä — moni muukin on tehnyt niin. Entisistä kesäcavereista on saatu näköhavaintoja meidän työmaillamme ja toimistolla työn touhussa vielä valmistumisen jälkeenkin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Vesa Martinkauppi p. 050 5309253 tai sähköpostitse vesa.martinkauppi@caverion.com

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 28.2.2023 mennessä. Arvostamme käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen läpi huolella.

 

 

Seuraa meitä somessa: 
Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter TikTok 

Lue kesätöissä Caverion-uransa aloittaneiden projektijohtaja Samun ja automaatioasiantuntija Larin kuulumiset.

Lisää kokemuksia kesäcavereilta: 

Mikael, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/mikael-veckman/  
Juuso, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/juuso-peltonen/  
Ella, HR-harjoittelija, työhyvinvointi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ella-aaltonen/  
Christina, markkinointiviestintäharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/christina-kaski/  

Edelliskesien kesäcavereiden fiiliksiä löydät myös Instagramista hashtagillä #kesäcaveri sekä Caverikirjastamme