Rakennustyöntekijä teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Rakennustyöntekijä teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
28.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kokkola

Caverion Industria Oy, Kokkola  

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisessa ja sopivasti haastavassa työympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia? Etsimme rakennustyöntekijää teollisuuden kunnossapitotiimimme vahvistukseksi Kokkolan alueelle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti teollisuuden monipuolisista kunnossapitotöistä. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi muotti-, ja betonointityöt sekä purku- ja piikkaustyöt.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vaihteleva työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja 

Odotamme
Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta alalta. Teollisuuden rakennuskokemus katsotaan eduksi. Sinulla on toimeen tarttuva ja täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava tiimipelaaja, etkä kaihda paineen alla työskentelyä. Tehtävässä vaaditaan tulityö- ja työturvallisuuskorttia, ja tarvittaessa autamme niiden uusimisessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Petri Hautamäki p. 050 306 0218.

Hae tehtävää 28.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.