02/20/2023 13:24:53

Putkiasentajia Tampereelle

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Putkiasentajia Tampereelle
Hakuaika päättyy:
31.03.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi Oy, Tampere

Kiinnostaako sinua isot työmaat ja vaihtelevat urakkakohteet? Etsitkö työtä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolista osaamistasi? Haemme nyt putkiasentajia urakkatyömaille Tampereelle. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä yhdessä asentajakollegoiden, työmaan työnjohdon sekä pääurakoitsijan ja muiden urakoitsijoiden edustajien kanssa. Sinulla on jatkuvasti tukenasi asentavan tiimin tuki. Työnantajana Caverion tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten mm. kilpailukykyisen palkan, liikuntaedut sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen.  Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Odotamme sinulta

Odotamme, että sinulta löytyy kokemusta ja ymmärrystä urakkatyöstä, sillä toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset putkiasennustehtävät uudis- sekä saneerauskohteissamme, kuten sairaaloissa, kouluissa, kauppakeskuksissa ja toimistotaloissa. 

Putkiasentajan koulutus sekä aikaisempi työkokemus urakkatyömailta antavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Viihdyt tässä tehtävässä, mikäli olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen sekä yhteistyötaitoinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Helenius p. 050 518 6776 tai sähköpostitse jarmo.helenius1@caverion.com. 

Hae tehtävää 31.3.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.