Putkiasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Putkiasentaja
Hakuaika päättyy:
31.01.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi Oy, Tampere 

Kiinnostaako sinua isot työmaat ja vaihtelevat urakkakohteet? Etsitkö työtä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolista osaamistasi? Meillä Caverionilla pääset käyttämään nykyaikaisia työkaluja ja toimimaan turvallisessa työympäristössä. Tiimimme etsii nyt vahvistusta putkiurakointiin, joten lue lisää!  

Tulet työskentelemään monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä yhdessä asentajakollegoiden, työmaan työnjohdon sekä pääurakoitsijan ja muiden urakoitsijoiden edustajien kanssa. Sinulla on jatkuvasti tukenasi asentavan tiimin tuki. Työnantajana Caverion tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten mm. kilpailukykyisen palkan, liikuntaedut sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen.  

Odotamme, että sinulta löytyy kokemusta ja ymmärrystä urakkatyöstä, sillä toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset putkiasennustehtävät uudis- sekä saneerauskohteissamme, kuten sairaaloissa, kouluissa, kauppakeskuksissa ja toimistotaloissa.  

Viihdyt tässä tehtävässä, mikäli olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Aikaisempi työkokemus putkiasentajan tehtävistä urakkatyömailla sekä putkiasentajan koulutus antavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.   

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Helenius p. 050 518 6776 tai sähköpostitse jarmo.helenius1@caverion.com.  

Hae tehtävää 31.1.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.