Projektipäällikkö, turvatekniikka

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektipäällikkö, turvatekniikka
Hakuaika päättyy:
19.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Projektiliiketoiminnan kasvun myötä haemme vahvistusta Vantaalle turvatekniikan pariin vastaamaan projekteista. Vastaat osaltasi projektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä ohjaat asentajia projekteissasi. Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Projektien kokonaisvaltainen läpivienti sisältäen aikataulutuksen
  • Resursointi ja tarjouslaskenta, muut taloudelliset näkökulmat
  • Tekninen neuvonta
  • Vierailut asiakaskohteissa

Odotamme

Toimit mielelläsi tiimisi ja yhteistyökumppanien kanssa sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Myös itsenäinen työsi on sujuvaa. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja ohjeistat projekteissa pitkäjänteisesti. Katsomme eduksesi teknisen taustan, kokemuksen projektien läpiviennistä ja ymmärryksen kulunvalvonnasta sekä kamerajärjestelmistä.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme laajat henkilöstöedut, kuten liikunta-, ja kulttuuriedut sekä kattavan työterveyspalvelun.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.   

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jari Paasonen p. 040 5381864 tai sähköpostitse jari.paasonen@caverion.com.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 19.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.