Projektipäällikkö, Sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektipäällikkö, Sähkö
Hakuaika päättyy:
06.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hämeenlinna

Caverion Suomi Oy, Hämeenlinna / Hyvinkää

Projektiliiketoiminnan kasvun myötä haemme vahvistusta sähkötiimiimme Hämeenlinnaan vastaamaan sähköprojekteista (pienet ja keskisuuret projektit). Vastaat osaltasi sähköprojektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesihenkilönä. Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • projektien hankintatoimi yhdessä hankintatiimin kanssa
  • lisä- ja muutostyöprosessi
  • toimiminen eri sidosryhmien kanssa 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.   

Toimit mielelläsi eri yhteistyökumppanien kanssa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat urakkatiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Katsomme eduksesi keskijännite kokemuksen ja tehtävään soveltuvan koulutuksen (sähköinsinööri/teknikko). Toivomme sinulta löytävän sitoutumista työtehtävään ja motivaatiota kehittää omaa osaamistasi vielä lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Petri Lasturanta p. 050 390 1850 tai sähköpostitse petri.lasturanta@caverion.com.  

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 6.2.2023  mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.